четвер, 13 квітня 2017 р.

Алея миру


    
Любіть природу, любіть квіти,
                                                                        любіть дерева, небо,
красу у великому і малому
і ви навчитеся любити життя,
http://i1.poltava.pl.ua/photo/4/331/6372.jpg                                                                берегти людину!
http://i1.poltava.pl.ua/photo/4/331/6372.jpg         Японський вислів
http://i1.poltava.pl.ua/photo/4/331/6372.jpghttp://i1.poltava.pl.ua/photo/4/331/6372.jpghttp://i1.poltava.pl.ua/photo/4/331/6372.jpg


http://i1.poltava.pl.ua/photo/4/331/6372.jpg     Екологічне виховання молодого покоління сьогодні є надзвичайно актуальним. Якщо від часів епохи Відродження людину вважали підкорювачем і центром світу, то нині науковці визначають істинне призначення людини – бути органічною частиною природи, жити та діяти за її законами, а перетворення навколишнього світу має здійснюватись не стихійно, а з урахуванням об’єктивних законів природи, прогнозу побічних впливів. Це може забезпечити лише людина, яка усвідомила універсальну цінність природи, необхідність раціонального використання її ресурсів та готова брати активну участь у розв’язанні екологічних проблем. Тому завданням нашої школи є виховання в кожного учня свідомого ставлення до природи, почуття відповідальності за довкілля як загальнолюдську цінність.
   З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища в Старорафалівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 05.04.2017 року проведено День довкілля. Учні  разом з вчителями взяли участь в акції «Алея миру», приуроченій Небесній Сотні. На території школи висаджено дерева та кущі, впорядковано клумби.









Немає коментарів:

Дописати коментар